Home » Sauna modellen

Sauna Modellen

Als toonaangevende WELLNESS-specialist bieden wij een uitgebreid assortiment op maat gemaakte sauna’s naast jacuzzi’s en spa’s. Of u nu op zoek bent naar een traditionele sauna, een infrarood sauna of een combinatie van beide, bij ons bent u aan het juiste adres. We zijn verheugd om u te kunnen informeren dat we onlangs ons assortiment hebben uitgebreid met buitensauna’s en tonsauna’s.

Onze buitensauna’s bieden u de mogelijkheid om in de buitenlucht van een ontspannende sauna-ervaring te genieten, terwijl onze tonsauna’s een unieke en sfeervolle toevoeging zijn aan uw wellnessruimte. Of u nu kiest voor de traditionele of moderne variant, onze sauna’s zijn ontworpen met oog voor kwaliteit, comfort en functionaliteit. Ervaar de ultieme ontspanning en verwen uzelf met een op maat gemaakte sauna van de hoogste kwaliteit.

Bekijk de Sauna Modellen Direct meer informatie aanvragen

Sauna Modellen

SAUNA OP MAAT

Deze serie fatline douches van geborsteld rvs biedt een stoere uitstraling. Geniet van de ruime douchekop zowel binnen in de badkamer als buiten bij het zwembad. Hoogwaardig design voor ultiem doucheplezier.

Bekijk de serie

BARRELSAUNA

De pure serie met Aziatische invloeden biedt ultieme wellness en rust. Iconische ringbediening voor watervalstroom. Vrijstaande douches, badvuller, wand- en opbouwkranen in dit design. Ervaar pure luxe.

Bekijk de serie

BUITENSAUNA

Deze serie omvat vrijstaande douches, wanddouche, badvuller en wand/opbouwkranen. Ontworpen in samenwerking met de Italiaanse designer Brian Sironi. Het ontwerp is gebaseerd op de vorm van water in zijn omgeving. Pure harmonie.

Bekijk de serie

Bubblelicious Arnhem

Zou u graag een kwalitatieve sauna willen kopen? Breng dan een bezoekje aan Bubblelicious in Arnhem. Wij hebben voor u de mooiste sauna’s. Zo kunt u bij ons terecht voor een heerlijke sauna voor binnen in uw huis. Maar ook als u juist een buitensauna wenst, bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u optimaal verwennen in uw eigen stukje wellness. U geniet voortaan van pure weldaad voor lichaam en geest. Wilt u meer weten over het kopen van sauna’s? Kom bij ons langs en laat u informeren over de sauna die u kopen wilt bij ons.

Welke sauna wilt u kopen?

Benieuwd naar de mogelijkheden met onze sauna’s? Wilt u ontdekken waarin onze buitensauna verschilt met de variant voor binnen? Hierbij een greep uit onze opties:

  • Kruiden aromatherapie
  • Eén of meerdere ramen
  • Ingebouwde luidsprekers
  • Romantische sterrenhemel
  • Combinatie met kortegolf infrarood
  • Ronde ‘hoeken’ of rondgezette wanden
  • Lichttherapie op basis van LED verlichting
  • Kom snel langs als u ook een sauna wilt kopen.

Heeft u interesse in een sauna voor binnen of een buitensauna? Kom in contact met dé specialist in sauna’s in Arnhem. Heeft u vragen over onze producten of over het kopen ervan?

Bel naar 026-4428688 of mail naar info@bubblelicious.nl. Wij voorzien u graag van de juiste en actuele informatie. Ook bieden wij u desgewenst vrijblijvend advies en inspiratie. Bij ons kunt u de allermooiste sauna’s kopen.

Meer informatie aanvragen

Informatie aanvragen
Productcategorie