Home » Jee-O

JEE-O

Lammert Moerman, het meesterbrein achter JEE-O, is een concept- en productdesigner met één duidelijke missie: de wereld kennis laten maken met het unieke JEE-O DNA. Zijn wens is om levensgenieters het ultieme JEE-O gevoel te laten ervaren, om hen onder te dompelen in een grenzeloze beleving van douchen en baden in betoverende sferen.

Met een ongeëvenaarde passie voor innovatie en esthetiek, creëert Lammert Moerman tijdloze ontwerpen die de perfecte balans vinden tussen vorm en functie. Elk JEE-O product is een kunstwerk op zich, ontworpen om zowel de zintuigen als de verbeelding te prikkelen. Of het nu gaat om een verfrissende douche-ervaring of een ontspannend badmoment, JEE-O biedt een unieke en meeslepende beleving die het dagelijkse ritueel transformeert in een buitengewoon genot. 

Bekijk de Jee-O producten Direct meer informatie aanvragen

JEE-O Series

ORIGINAL-SERIE

Het JEE-O verhaal begon met de Original Douche 01. Het iconische ontwerp met de functionele ring en de samensmelting van de letters J en O vormen de essentie van het merk. Een ode aan vormgeving en creativiteit.

Bekijk de serie

FATLINE-SERIE

Deze serie fatline douches van geborsteld rvs biedt een stoere uitstraling. Geniet van de ruime douchekop zowel binnen in de badkamer als buiten bij het zwembad. Hoogwaardig design voor ultiem doucheplezier.

Bekijk de serie

PURE-SERIE

De pure serie met Aziatische invloeden biedt ultieme wellness en rust. Iconische ringbediening voor watervalstroom. Vrijstaande douches, badvuller, wand- en opbouwkranen in dit design. Ervaar pure luxe.

Bekijk de serie

FLOW-SERIE

Deze serie omvat vrijstaande douches, wanddouche, badvuller en wand/opbouwkranen. Ontworpen in samenwerking met de Italiaanse designer Brian Sironi. Het ontwerp is gebaseerd op de vorm van water in zijn omgeving. Pure harmonie.

Bekijk de serie

BLOOM-SERIE

Deze elegante collectie combineert natuur en geometrie met vloeiende overgangen van facetten naar ronde vormen in baden en wastafels. Zeshoekige kranen en grepen voegen een uniek element toe, geïnspireerd op een zonnebloem.

Bekijk de serie

SOHO-SERIE

In samenwerking met Grand & Johnson is deze trendy badkamerserie ontstaan, geïnspireerd op de wijk SoHo in New York. Opvallend is de joystick bedieningshendel voor aan/uit en warm/koud. Compleet met bijpassende waskommen, bad en accessoires.

Bekijk de serie

Bubblelicious Arnhem

Heeft u interesse in een JEE-O buitendouche? Kom dan naar Arnhem en breng een bezoekje aan Bubblelicious. Wij verkopen diverse buitendouches van het bewezen merk JEE-O. Bent u al bekend met dit bedrijf? Dan weet u al dat u bij ons producten van de allerhoogste kwaliteit kunt kopen. Heeft u al een specifieke buitendouche van dit merk in gedachten? Of wilt u zich vrijblijvend laten inspireren en adviseren in onze ruime showroom?

Naast de producten van dit merk, vindt u bij ons ook de mooiste sauna’s en de lekkerste jacuzzi’s. Kortom, wij hebben alles voor uw wensen aangaande wellness. Kom direct bij ons langs als u behoefte heeft aan een JEE-O buitendouche!

Voldoende ontspanning is enorm belangrijk. Zo voorkomt u spanning, stress en een disbalans in uw werk en privéleven. Het beschikken over een eigen privé buitendouche, draagt hier enorm aan bij. De douches die wij verkopen komen van het merk JEE-O. Deze douches zijn verfrissend en ambitieus, stoer en krachtig, exclusief en extravert. Alle producten zijn robuust van ontwerp en altijd onderscheidend in eenvoud. Daarnaast beschikken ze over een look die voor zichzelf spreekt. JEE-O vertegenwoordigt een persoonlijke, bewuste keuze binnen de moderne interpretatie van vrije tijd. Dus heeft u behoefte aan puur esthetisch genot? Wilt u optimaal genieten van het leven? Wenst u een enorme indruk te maken op uw buren, familie en vrienden? Kies dan voor een douche van JEE-O.

Wilt u een kwalitatieve en aantrekkelijke buitendouche aanschaffen? Kom dan naar Arnhem en breng een bezoekje aan onze ruime showroom. Wenst u eerst wat meer informatie over onze producten, werkwijze of prijzen?

Bel naar 026-4428688 of stuur een e-mail naar info@bubblelicious.nl. Wij helpen u graag aan uw favoriete JEE-O buitendouche!

Meer informatie aanvragen

Informatie aanvragen
Productcategorie