Home » Sauna modellen » Barrelsauna’s

Barrelsauna’s

Bubblelicious staat bekend om zijn uitgebreide assortiment op maat gemaakte barrelsauna’s. Of u nu op zoek bent naar een traditionele sauna, een infrarood sauna of een combinatie van beide, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze recente toevoeging aan ons aanbod is de buitensauna en de tonsauna, zodat u ook in de buitenlucht van een heerlijke saunabeleving kunt genieten.

Bij ons begrijpen we dat elke ruimte uniek is, daarom is een op maat gemaakte sauna vaak de beste keuze. U heeft de vrijheid om de beste houtsoorten te kiezen en de afmetingen volledig naar uw wens aan te passen. Daarnaast kunt u zelf de plaatsing en hoeveelheid van de banken bepalen, waardoor het hele proces persoonlijk en plezierig wordt. Het resultaat is een sauna die volledig aan uw wensen en eisen voldoet, waardoor u nog meer kunt genieten van uw saunasessie.

Naast de traditionele (Finse) sauna is er een groeiende vraag naar infrarood sauna’s. De infrarood sauna’s worden als minder benauwend ervaren en de directe warmteoverdracht bevordert de doorbloeding van spieren en gewrichten, evenals de afvoer van afvalstoffen. Deze gezondheidsvoordelen dragen bij aan de populariteit van dit type sauna. Bij Bubblelicious hebben we een ruime selectie van infrarood sauna’s om aan uw behoeften te voldoen.

Voor meer informatie neem dan contact op:
Tel: 026 – 442 86 88
Mail: info@bubblelicious.nl

Informatie aanvragen Contactformulier