Home » Caldera Spa modellen

Caldera Spas

Bij Bubblelicious hebben wij de perfecte oplossing voor u! In plaats van uitgeput op de bank te ploffen, kunt u binnen in uw huis of buiten in uw tuin, zelfs in de winter, genieten van een warm en bruisend bubbelbad van onze Caldera-spas.

U kunt heerlijk ontspannen in het warme water terwijl de bubbels uw lichaam masseren. Voel alle spanningen van de dag van u afglijden en geniet van de weldadige werking van het bubbelende water. Bovendien is het een geweldige manier om samen met vrienden en familie te genieten van quality time.

Onze Caldera-spas zijn niet alleen ontworpen om te ontspannen, maar ook om u te helpen bij het verbeteren van uw gezondheid en welzijn. Regelmatig gebruik van een bubbelbad kan bijvoorbeeld de bloedsomloop verbeteren, stress verminderen en spierpijn verlichten. Probeer het zelf en ontdek wat een Caldera-spa voor u kan betekenen!

Bekijk de caldera modellen Direct meer informatie aanvragen

Caldera Spa Modellen

UTOPIA™-SERIE

Visueel verbluffend. Een bron van hydrotherapiekrachten. Gekoppeld aan het FreshWater®-zoutsysteem biedt deze krachtige serie u een ongeëvenaarde ervaring.

Bekijk de serie

PARADISE™-SERIE

Een prachtige mix van efficiëntie en excellentie, ontworpen om u uw dagelijkse Caldera-ritueel op een buitengewone manier te laten beleven.

Bekijk de serie

VACANZA™-SERIE

Het Caldera-comfort. De Caldera-details. De Caldera-kwaliteit. Dit allemaal voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk de serie

FANTASY SPAS®

Bevrijd uw geest met mini-vakanties. Gewoon aan uw achterdeur.

 

Bekijk de serie

Bubblelicious Arnhem

Bij Bubblelicious vinden wij dat u voldoende moet ontspannen in het drukke leven van vandaag. Het voorkomt stress en overbelasting die vaak voorkomen bij werk, gezin en sociale relaties. Onze sauna’s, hottubs en jacuzzi’s zijn de oplossing voor uw ontspanning. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte product dat u nieuwe energie geeft en pure ontspanning biedt.

Wilt u lekker gemasseerd worden door het warme water? Of wilt u gewoon in alle rust genieten van uw eigen spa zonder ongewenste gasten? Kom dan bij ons langs!

Wanneer u bij ons een spa koopt, weet u zeker dat deze is gemaakt in Amerika, waar de beste spa’s vandaan komen. Wij halen onze jacuzzi’s en hottubs bij Watkins Manufacturing, de wereldleider in spa’s. En het beste nieuws is dat we de Caldera-lijn verkopen, de meest elegante lijn van Watkins Manufacturing. Als u dit bedrijf kent, weet u dat u bij ons de beste kwaliteit jacuzzi’s kunt kopen. Wilt u meer weten over de voordelen van dit merk? Of wilt u meer weten over ons assortiment op het gebied van wellness? Lees snel verder of kom bij ons langs!

Bij ons kunt u kiezen uit interessante varianten zoals de Kauai, Entice, Tahitian, Geneva, Makena, Cantabria en Martinique. Kom langs in onze showroom in Arnhem om te ontdekken wat deze jacuzzi’s zo bijzonder maakt. Wij adviseren en inspireren u graag.

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve en aantrekkelijke spa, bekijk dan ons uitgebreide assortiment. Wilt u meer weten over de eigenschappen, prijzen of het kopen van een spa?

Bel ons op 026-4428688 of stuur een e-mail naar info@bubblelicious.nl. Wij laten u graag alle spa’s zien die we te bieden hebben.

Meer informatie aanvragen

Informatie aanvragen
Productcategorie