Home » Sauna modellen » Buitensauna

Buitensauna

Bubblelicious heeft een uitgebreid assortiment aan op maat gemaakte buitensauna’s. Of u nu een traditionele sauna, een infrarood sauna of een combinatie daarvan wilt, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze recente toevoeging aan ons aanbod omvat buitensauna’s en tonsauna’s, zodat u ook in de buitenlucht kunt genieten van een heerlijke saunabeleving.

Bij Bubblelicious begrijpen we dat elke ruimte uniek is, daarom is een op maat gemaakte sauna vaak de beste keuze. U heeft de vrijheid om de beste houtsoorten te kiezen en zelf de afmetingen te bepalen. Ook kunt u de plaatsing van de banken en de hoeveelheid ervan naar eigen wens bepalen. Dit maakt het hele proces persoonlijk en leuk. U krijgt namelijk een sauna die volledig voldoet aan uw wensen en eisen, waardoor u nog meer kunt genieten van uw saunasessie.

Naast de traditionele (Finse) sauna is er een groeiende vraag naar infrarood sauna’s. Infrarood sauna’s worden als minder benauwend ervaren en de directe warmteoverdracht zorgt voor een betere doorbloeding van spieren en gewrichten, evenals een versnelde afvoer van afvalstoffen. Deze gezondheidsvoordelen zijn de basis van de toenemende populariteit van dit type sauna. Bij Bubblelicious hebben we een ruime selectie infrarood sauna’s om aan uw behoeften te voldoen.

Voor meer informatie neem dan contact op:

Tel: 026 – 442 86 88
Mail: info@bubblelicious.nl

Informatie aanvragen Contactformulier