Pak uw verdiende rust

Bubblelicious heeft dé perfecte oplossing voor u ontwikkeld! In plaats van vermoeid op de bank neer te ploffen, kunt u zich onderdompelen in het warme en bruisende water van onze Caldera spa’s, zowel binnen als buiten in uw tuin, zelfs tijdens de wintermaanden.

Laat u heerlijk ontspannen in het warme water terwijl de bubbels uw lichaam masseren en alle spanningen laten verdwijnen. Het is een ware traktatie voor zowel uw lichaam als geest, een gevoel dat u moet ervaren en dat u steeds weer energie geeft voor uw dagelijkse bezigheden. Terwijl u de stress van de dag achter u laat, kunt u zich volledig ontspannen en genieten van het luxe en de prestaties van uw bubbelbad.

Laat u verrassen door de wetenschap van hydrotherapie in onze Dimensions One spa’s, of ontdek het unieke aquafitnes systeem. Neem uzelf mee naar een hoger fitnessniveau. Of het nu gaat om genezing, ontspanning, familieplezier of het creëren van ongecompliceerde intimiteit en romantiek: wij helpen u om herinneringen op te bouwen in een jacuzzi. De rustgevende blauwe kleur van onze spa’s brengt een kalmerende factor in uw drukke leven.

CALDERA SPA’S

ONTWORPEN OM UW
LICHAAM TE VERWENNEN
EN UW GEEST TE ONTSPANNEN

Onze producten

SPA MODELLEN

Bij Bubblelicious hebben wij hiervoor de ideale oplossing ontwikkeld! In plaats van moe en uitgeblust op de bank ineen te zijgen kunt u zich binnen in uw huis, of buiten in uw tuin (ook ’s winters) onderdompelen in het warme en wervelende bubbel water van onze Caldera spa’s.

Bekijk alle spa modellen

BORETTI OUTDOOR KITCHENS

Boretti is als leverancier van professionele keukenapparatuur een bekende naam in Nederland en daarbuiten. Veel consumenten hebben de afgelopen jaren kennisgemaakt met onze fornuizen en weten waar Boretti voor staat: degelijkheid, een prachtig design en uitmuntende kwaliteit.

Bekijk alle boretti's

SAUNA’S

De weldadige warmte van uw sauna zorgt ervoor dat u optimaal kunt ontspannen. Afwisseling van de hete sauna en koud water is een verfrissende sensatie voor lichaam en geest.

 

Bekijk alle sauns's

BORETTI OUTDOOR KITCHENS

EEN PRACHTIG DESIGN EN

UITMUNTENDE KWALITEIT

Andere diensten

ONDERHOUD

Een spa heeft relatief weinig onderhoud nodig. Het belangrijkste van het onderhoud is om met regelmaat het filter van uw spa te reinigen. Voor het reinigen van het filter zijn speciale producten verkrijgbaar welke hoofdzakelijk als doel hebben om het filter te ontvetten.

AQUA PERFECT

AquaPerfect® is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van waterbehandeling. Speciaal voor de Hot-tub, Spa en Zwemspa is juist de All-In-One formule van AquaPerfect® de ideale oplossing. Het badwater wordt op een eenvoudige en efficiënte wijze helder en schoon gehouden en doet dat 100% chloorvrij.

INSTALLATIE IDEEËN

Onze sauna’s helpen u de dagelijkse sleur te ontvluchten, waardoor u zich heerlijk kunt ontspannen en achteraf weer boordevol energie zit. Wij bieden u voor iedere situatie een pasklare oplossing of een variant die het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen, waartoe ook de mogelijkheden infrarood en kleurentherapie behoren.

Contact

Wij nodigen u graag uit voor een bezoekje aan onze 300 m² tellende showroom. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Adres
Hondiusstraat 52B
6827 DE Arnhem

T: 026 – 442 86 88
M: info@bubblelicious.nl

KVK: 0123456789

Stel direct je vraag

Informatie aanvragen
Productcategorie