Home » Jee-O » Pure Series

JEE-O Pure

Ontdek de betoverende wereld van de JEE-O Pure serie, waar het design doordrenkt is met Aziatische invloeden die een ultiem gevoel van wellness en rust oproepen.

Laat je meevoeren door de magie terwijl het water als een sierlijke waterval uit de kraan stroomt, bediend door de iconische ring. Deze veelzijdige serie omvat vrijstaande douches, een badvuller en een scala aan wand- en opbouwkranen. Ervaar de perfecte harmonie tussen schoonheid en functionaliteit en creëer een oase van luxe en sereniteit in jouw badkamer met de JEE-O Pure serie.

Bekijk de JEE-O modellen Direct meer informatie aanvragen

JEE-O Douches

JEE-O pure douche 01

JEE-O pure douche 02

Bubblelicious Arnhem

Heeft u interesse in een JEE-O buitendouche? Kom dan naar Arnhem en breng een bezoekje aan Bubblelicious. Wij verkopen diverse buitendouches van het bewezen merk JEE-O. Bent u al bekend met dit bedrijf? Dan weet u al dat u bij ons producten van de allerhoogste kwaliteit kunt kopen. Heeft u al een specifieke buitendouche van dit merk in gedachten? Of wilt u zich vrijblijvend laten inspireren en adviseren in onze ruime showroom?

Naast de producten van dit merk, vindt u bij ons ook de mooiste sauna’s en de lekkerste jacuzzi’s. Kortom, wij hebben alles voor uw wensen aangaande wellness. Kom direct bij ons langs als u behoefte heeft aan een JEE-O buitendouche!

Voldoende ontspanning is enorm belangrijk. Zo voorkomt u spanning, stress en een disbalans in uw werk en privéleven. Het beschikken over een eigen privé buitendouche, draagt hier enorm aan bij. De douches die wij verkopen komen van het merk JEE-O. Deze douches zijn verfrissend en ambitieus, stoer en krachtig, exclusief en extravert. Alle producten zijn robuust van ontwerp en altijd onderscheidend in eenvoud. Daarnaast beschikken ze over een look die voor zichzelf spreekt. JEE-O vertegenwoordigt een persoonlijke, bewuste keuze binnen de moderne interpretatie van vrije tijd. Dus heeft u behoefte aan puur esthetisch genot? Wilt u optimaal genieten van het leven? Wenst u een enorme indruk te maken op uw buren, familie en vrienden? Kies dan voor een douche van JEE-O.

Wilt u een kwalitatieve en aantrekkelijke buitendouche aanschaffen? Kom dan naar Arnhem en breng een bezoekje aan onze ruime showroom. Wenst u eerst wat meer informatie over onze producten, werkwijze of prijzen?

Bel naar 026-4428688 of stuur een e-mail naar info@bubblelicious.nl. Wij helpen u graag aan uw favoriete JEE-O buitendouche!

Meer informatie aanvragen

Informatie aanvragen
Productcategorie