Home » Jee-O » Soho Series

JEE-O Soho

Stap binnen in de dynamische wereld van de JEE-O Soho serie, een stoere design badkamer collectie geïnspireerd op de bruisende wijk SoHo in New York. In nauwe samenwerking met ontwerpbureau Grand & Johnson is deze serie tot stand gekomen, waarbij functionaliteit en stijl hand in hand gaan.

Een uniek kenmerk is de innovatieve bedieningshendel die als een joystick wordt gebruikt om de waterstroom en temperatuur te regelen. De serie omvat een uitgebreid assortiment met bijpassende waskommen, een bad en diverse accessoires. Duik in de urban chic sfeer van de JEE-O Soho serie en creëer een gedurfde en eigentijdse badkamerervaring die je keer op keer zal verrassen.

Bekijk de JEE-O modellen Direct meer informatie aanvragen

JEE-O Douches

JEE-O soho douche 01

JEE-O soho douche 02

Bubblelicious Arnhem

Heeft u interesse in een JEE-O buitendouche? Kom dan naar Arnhem en breng een bezoekje aan Bubblelicious. Wij verkopen diverse buitendouches van het bewezen merk JEE-O. Bent u al bekend met dit bedrijf? Dan weet u al dat u bij ons producten van de allerhoogste kwaliteit kunt kopen. Heeft u al een specifieke buitendouche van dit merk in gedachten? Of wilt u zich vrijblijvend laten inspireren en adviseren in onze ruime showroom?

Naast de producten van dit merk, vindt u bij ons ook de mooiste sauna’s en de lekkerste jacuzzi’s. Kortom, wij hebben alles voor uw wensen aangaande wellness. Kom direct bij ons langs als u behoefte heeft aan een JEE-O buitendouche!

Voldoende ontspanning is enorm belangrijk. Zo voorkomt u spanning, stress en een disbalans in uw werk en privéleven. Het beschikken over een eigen privé buitendouche, draagt hier enorm aan bij. De douches die wij verkopen komen van het merk JEE-O. Deze douches zijn verfrissend en ambitieus, stoer en krachtig, exclusief en extravert. Alle producten zijn robuust van ontwerp en altijd onderscheidend in eenvoud. Daarnaast beschikken ze over een look die voor zichzelf spreekt. JEE-O vertegenwoordigt een persoonlijke, bewuste keuze binnen de moderne interpretatie van vrije tijd. Dus heeft u behoefte aan puur esthetisch genot? Wilt u optimaal genieten van het leven? Wenst u een enorme indruk te maken op uw buren, familie en vrienden? Kies dan voor een douche van JEE-O.

Wilt u een kwalitatieve en aantrekkelijke buitendouche aanschaffen? Kom dan naar Arnhem en breng een bezoekje aan onze ruime showroom. Wenst u eerst wat meer informatie over onze producten, werkwijze of prijzen?

Bel naar 026-4428688 of stuur een e-mail naar info@bubblelicious.nl. Wij helpen u graag aan uw favoriete JEE-O buitendouche!

Meer informatie aanvragen

Informatie aanvragen
Productcategorie