Home » Caldera Spa modellen » Paradise™-Serie

Paradise™ Series

Ervaar transformatie, wellness en verbinding binnen handbereik met de Paradise-serie van Bubblelicious. Deze hoogwaardige spa’s zijn de perfecte mix van efficiëntie en kwaliteit, met subtiele houtnerf- en metaalaccenten voor een moderne toets in een klassiek spa-ontwerp.

En dat is nog niet alles! Elk model van de Paradise-serie wordt gebruiksklaar geleverd met ons FreshWater-zoutsysteem, zodat u kunt genieten van natuurlijk aanvoelend water dat langer meegaat. Zo kunt u zonder zorgen optimaal ontspannen en genieten van de voordelen van uw spa.

Laat de Paradise-serie van Bubblelicious uw zintuigen prikkelen en uw lichaam en geest verwennen. Kom langs in onze showroom en ervaar het zelf!

Brochure downloaden Een persoonlijke offerte aanvragen

Paradise™-modellen

PARADISE ™-SERIE
Makena™

Zitplaatsen 6 | Jets 44

PARADISE ™-SERIE
Salina™

Zitplaatsen 7 | Jets 38

PARADISE™-SERIE
Reunion™

Zitplaatsen 7 | Jets 38

PARADISE™-SERIE
Seychelles™

Zitplaatsen 6 | Jets 41

PARADISE™-SERIE
Martinique™

Zitplaatsen 5 | Jets 32

PARADISE™-SERIE
Kauai™

Zitplaatsen 3 | Jets 29

Bubblelicious Arnhem

Bij Bubblelicious vinden wij dat u voldoende moet ontspannen in het drukke leven van vandaag. Het voorkomt stress en overbelasting die vaak voorkomen bij werk, gezin en sociale relaties. Onze sauna’s, hottubs en jacuzzi’s zijn de oplossing voor uw ontspanning. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte product dat u nieuwe energie geeft en pure ontspanning biedt.

Wilt u lekker gemasseerd worden door het warme water? Of wilt u gewoon in alle rust genieten van uw eigen spa zonder ongewenste gasten? Kom dan bij ons langs!

Wanneer u bij ons een spa koopt, weet u zeker dat deze is gemaakt in Amerika, waar de beste spa’s vandaan komen. Wij halen onze jacuzzi’s en hottubs bij Watkins Manufacturing, de wereldleider in spa’s. En het beste nieuws is dat we de Caldera-lijn verkopen, de meest elegante lijn van Watkins Manufacturing. Als u dit bedrijf kent, weet u dat u bij ons de beste kwaliteit jacuzzi’s kunt kopen. Wilt u meer weten over de voordelen van dit merk? Of wilt u meer weten over ons assortiment op het gebied van wellness? Lees snel verder of kom bij ons langs!

Bij ons kunt u kiezen uit interessante varianten zoals de Kauai, Entice, Tahitian, Geneva, Makena, Cantabria en Martinique. Kom langs in onze showroom in Arnhem om te ontdekken wat deze jacuzzi’s zo bijzonder maakt. Wij adviseren en inspireren u graag.

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve en aantrekkelijke spa, bekijk dan ons uitgebreide assortiment. Wilt u meer weten over de eigenschappen, prijzen of het kopen van een spa?

Bel ons op 026-4428688 of stuur een e-mail naar info@bubblelicious.nl. Wij laten u graag alle spa’s zien die we te bieden hebben.

Meer informatie aanvragen

Informatie aanvragen
Productcategorie