Jaccuzi’s

Wist u dit al over jacuzzi’s?

Onze levens lijken steeds drukker te worden. Een veeleisende baan, een druk gezin, een bloeiend sociaal leven… Het wordt steeds moeilijker alle ballen in de lucht te houden. De balans raakt al snel zoek, met ernstige narigheid als gevolg. Dit kan immers allemaal leiden tot stress en spanning. Wij hebben er gelukkig dé oplossing voor. Besluit een jacuzzi te kopen! Zo kunt u heerlijk ontspannen, in uw eigen omgeving, op een gezonde manier. Na een bezoekje aan uw eigen jacuzzi voelt u zich weer volledig opgeladen met nieuwe energie. Wilt u ook heerlijk kunnen relaxen in warm water terwijl de bubbels uw lichaam masseren? Neem direct een kijkje tussen onze Caldera Spa’s voor buiten.

Kies voor een Caldera jacuzzi

In het continent waar de home-spa’s voor binnen en buiten werden uitgevonden, Amerika, worden de populaire Caldera Spa’s ontwikkeld. Het bedrijf dat hiervoor verantwoordelijk is, is Watkins Manufacturing. Dit bedrijf staat al jaren bekend als de onbetwiste wereldmarktleider als het gaat om de productie van topkwaliteit spa’s voor privé-gebruik. Wat voor u fijn is om te weten, is dat de Caldera de meest elegante lijn is uit het assortiment van Watkins Manufacturing. Kortom, wij hebben niet zomaar een bedrijf uitgekozen dat hottubs realiseert. Lees snel verder om te ontdekken welke jacuzzi’s u bij ons kunt kopen.

Welke jacuzzi wilt u kopen?

Bij ons vindt u uw ideale jacuzzi voor een prijs die u nergens anders zult zien staan. Wij willen namelijk graag zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden van pure wellness te kunnen genieten. Benieuwd naar onze jacuzzi’s voor buiten? Hierbij een greep uit ons assortiment:

Kauai
Entice
Tahitian
Geneva
Makena
Cantabria
Martinique

Wilt u voortaan ook genieten van een eigen jacuzzi? Kom bij ons uw favoriete exemplaar kopen!

Kom bij ons jacuzzi’s voor buiten kopen tegen een lage prijs

Heeft u interesse in onze jacuzzi’s voor buiten? Breng direct een bezoekje aan onze ruime showroom in Arnhem. Wij adviseren u desgewenst graag over alle mogelijkheden. U mag natuurlijk ook geheel zelfstandig inspiratie op komen doen.

Als u vragen heeft, neemt u contact met ons op via 026-4428688 of info@bubblelicious.nl. Kortom, wacht niet langer, maar zet direct de juiste stappen tot een meer ontspannen en luxer leven. Wij helpen u graag aan een heerlijke jacuzzi voor een mooie prijs!

AQUA PERFECT 100%
BIOLOGISCHE
WATERBEHANDELING
 
VOOR UW SPA