Jaccuzi Winkel

Belangrijke informatie over jacuzzi’s

Een jacuzzi is de perfecte plek om optimaal in te kunnen ontspannen. Zo geeft de weldadige warmte u een heerlijk relaxt gevoel. Maar dat is nog niet alles. Het heeft namelijk ook nog een zeer positief effect op uw gezondheid. Genieten van een warm, bubbelend dompelbad, terwijl de temperaturen buiten dalen, geeft uw gehele lichaam een heuse boost. Uw lichaam wordt gezuiverd van afvalstoffen en uw afweersysteem wordt verbeterd. Ook worden onder andere stofwisseling en huidvernieuwing gestimuleerd. En vergeet ook niet de toevoeging van extra luxe in uw leven. Hoeveel mensen hebben er immers een privé hottub? Het zijn er niet heel veel. Hoor voortaan ook bij die kleine groep levensgenieters en kom naar onze showroom. Wenst u meer informatie over de gezondheidsaspecten van onze spa’s? Vraag hiernaar in onze winkel.

Koop bij ons een Caldera jacuzzi

In onze winkel vindt u vele verschillende Caldera spa’s. Deze worden ontwikkeld in Amerika, de bakermat van de home-spa’s. De spa’s van de lijn Caldera worden gerealiseerd door Watkins Manufacturing, de onbetwiste wereldmarktleider op het gebied van topkwaliteit spa’s voor privé-gebruik. Wist u dat de Caldera lijn de meest elegante lijn is uit de collectie van Watkins Manufacturing? U vindt in onze winkel dus alleen maar heerlijke, kwalitatieve én aantrekkelijk ogende spa’s. Is dit waar u naar op zoek bent? Ontdek snel welke variant u het meeste aanspreekt!

Bekijk ons aanbod aan jacuzzi’s

Voor iedereen hebben wij de juiste spa. Bent u op zoek naar een hottub of spa voor 2, 5 of misschien zelfs 8 personen? Geef uw wensen aan ons ons door. Dan tonen wij u graag onze mogelijkheden. Hierbij alvast een kleine selectie uit ons assortiment jacuzzi’s:

Kauai
Entice
Tahitian
Geneva
Makena
Cantabria
Martinique

Bent u benieuwd naar het uiterlijk en de eigenschappen van deze exemplaren? Breng een bezoekje aan onze ruime showroom in Arnhem!

AQUA PERFECT 100%
BIOLOGISCHE
WATERBEHANDELING
 
VOOR UW SPA