Hottub Modellen

Geniet van deze voordelen van hot tubs

Soms lijkt het alsof de wereld steeds drukker wordt. Dag in dag uit wordt er ontzettend veel ons gevraagd. Op werk, in het gezin, met onze vrienden… Het is niet zo vreemd dat veel mensen de balans kwijt zijn. Met als gevolg veel spanning en stress. Gelukkig hebben wij een manier gevonden om u de benodigde rust en ontspanning te bieden. Besluit bij ons een houtgestookte jacuzzi, spa of hottub te kopen. In deze hot tubs kunt u heerlijk ontspannen. Gewoon in uw eigen huis of tuin. Geniet elke keer als u even in uw hottub heeft gezeten, weer van nieuwe energie en complete ontspanning. Daarnaast wordt uw leven met een product van ons in één klap een heel stuk luxer! Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk ons assortiment in Caldera jacuzzi’s.

Kies voor een bewezen Caldera jacuzzi

De spa’s die u bij ons vindt, komen van het Amerikaanse merk Watkins Manufacturing. Dit bedrijf is de onbetwiste wereldmarktleider in het produceren van topkwaliteit spa’s voor privé-gebruik. Leuk om te weten, is dat de Caldera lijn de meest elegante lijn is uit de collectie van Watkins Manufacturing. Als u straks dus een kwalitatieve, heerlijke en aantrekkelijke spa in uw tuin of woning wilt hebben staan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de eigenschappen en voordelen van deze producten? Vraag ons naar meer informatie als u wenst te genieten van een houtgestookte variant. Of bezoek direct onze showroom in Arnhem.

Een greep uit onze hot tubs

Wilt u een kwalitatieve doch betaalbare spa kopen? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Van Watkins Manufacturing bieden wij onder andere de volgende exemplaren aan:

Kauai
Entice
Tahitian
Geneva
Makena
Cantabria
Martinique

Heeft u meer interesse in een traditionele, houtgestookte jacuzzi? Ook dan zijn wij uw ideale partner. Kom vandaag nog langs in onze showroom. Wij wijzen u graag op onze ruime collectie hot tubs met kachel.

Vind bij ons uw gewenste houtgestookte hottub

Wenst u een hottub te kopen? Een elektrische of juist een houtgestookte? Waar u ook voor kiest, u vindt uw gewenste product bij Bubblelicious in Arnhem. Heeft u specifieke vragen over onze producten? Bel dan naar 026-4428688 of stuur een mail naar info@bubblelicious.nl. Ontspan straks ook optimaal in zo’n heerlijke houtgestookte hottub!

AQUA PERFECT 100%
BIOLOGISCHE
WATERBEHANDELING
 
VOOR UW SPA