Bubbelbaden

Dit wilt u weten als u een bubbelbad gaat kopen

Bubbelbaden zijn uitermate geschikt als u een plek zoekt waarin u optimaal kunt ontspannen. Laat uw lichaam lekker masseren door het bubbelende water. Dit geeft u een heerlijk relaxt gevoel. U kunt na een bezoekje aan uw hottub de gehele wereld weer aan. Bovendien heeft een bubbelbad een zeer positief effect op uw gezondheid. Een jacuzzi kopen bij ons, is zeker aan te raden als u uw lichaam een ware boost gunt. Uw lichaam wordt hierin namelijk zeer goed gezuiverd van afvalstoffen. Ook verbetert uw afweersysteem, uw stofwisseling en uw huid. Wilt u meer weten over de positieve effecten van een hottub of jacuzzi? Of wenst u meer informatie over welke bubbelbaden u bij ons kunt kopen? Kom vandaag nog naar onze showroom.

Vind bij ons de beste bubbelbaden

De bubbelbaden die u bij ons kunt kopen, komen van het Amerikaanse merk Watkins Manufacturing. Dit bedrijf staat bekend als de wereldmarktleider in spa’s. In Amerika ligt bovendien de oorsprong van de privé-spa’s. Het is dan ook niet zo gek dat de beste jacuzzi’s hier vandaan komen. De lijn die wij aanbieden van Watkins Manufacturing is de Caldera lijn. Deze staat bekend als de meest elegante van hun complete collectie. Als u dus een aantrekkelijk en kwalitatief bubbelbad wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Breng snel een bezoekje aan onze ruime showroom en ontdek welke variant u het meeste aanspreekt!

Kies uw favoriete Caldera bubbelbad

Bepaal, alvorens u een bubbelbad komt kopen, eerst voor hoeveel mensen u deze wenst. 2, 6 of misschien zelfs 8? Laat het ons weten. Dan wijzen wij u op de exemplaren die volledig aan uw wensen voldoen. Hierbij alvast een greep uit ons assortiment:

Kauai
Entice
Tahitian
Geneva
Makena
Cantabria
Martinique


Wilt u meer weten over de eigenschappen van deze jacuzzi’s? Laat ons u informeren in onze showroom in Arnhem!

Bekijk ons aanbod in bubbelbaden
Het kopen van een bubbelbad is een bijzondere en leuke aangelegenheid. Laat u daarom uitvoerig en vrijblijvend optimaal adviseren en inspireren door onze specialisten. Wij staan graag voor u klaar om u van de juiste informatie te voorzien. Heeft u vragen over onze bubbelbaden?

Bel naar 026-4428688 of stuur een e-mail naar info@bubblelicious.nl. Wij heten u van harte welkom voor een kijkje tussen onze bubbelbaden!

AQUA PERFECT 100%
BIOLOGISCHE
WATERBEHANDELING
 
VOOR UW SPA